Moana NZ SUP

Wij zijn Moana NZ SUP - Nederland, de eerste leverancier op het noordelijk halfrond van het gerenommeerde Nieuw Zeeuwse paddle board merk ’Moana NZ SUP’. De boards zijn van hoogwaardige kwaliteit en ze zijn uitgebreid getest op 16.000 km kustlijn en op de meren in Nieuw Zeeland en zelfs op de koude wateren van Antarctica. 

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen de sport, het gemak, het plezier en de ontspanning van het suppen te laten ervaren en we willen bewijzen dat goed en duurzaam materiaal niet duur hoeft te zijn.

Nu zijn Moana boards niet alleen te koop op het zuidelijk halfrond, maar worden vanaf nu exclusief door ons verkocht op de Nederlandse markt.

 
 
 
 


Het merk en de oprichters

Nieuw Zeelanders, ook wel Kiwi’s genoemd (naar de unieke vogel die alleen in Nieuw Zeeland voorkomt), zijn nuchtere mensen van weinig woorden en van weinig poeha. Ze zijn sportief en competitief en stellen hoge eisen aan hun materiaal en leveranciers. Kiwi’s grijpen ieder weertype en beschikbaar moment aan om de natuur in te trekken en hun favoriete sport te beoefenen. ‘Outdoor fun’ en ‘vrijheid’ staan hoog in het vaandel.

Moana NZ SUP is een Nieuw-Zeeuws familiebedrijf gevestigd in pittoresk en zonnig Nelson in het noorden van het Zuidereiland. Het bedrijf wordt geleid door Bridget en Toby Wild. Zij hebben ruim 10 jaar ervaring met het ontwerpen en vervaardigen van paddle boards, met oog voor kwaliteit tegen een geweldige prijs. 

Toby Wild