Levering

14 dagen bedenktijd

Als consument heb je het recht de overeenkomst zonder opgave van reden te ontbinden gedurende 14 werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. Men is verplicht zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Het product mag slechts in die mate geopend of gebruikt zijn voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen. Indien je van de 'afkoelingsperiode' gebruik maakt, dien je het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en met de instructies terug te sturen. De portokosten voor het terugsturen dienen door de klant zelf betaald te worden.

Download modelformulier-ontbinding-herroeping.pdf

Verzending & bezorging

Wij streven ernaar het bestelde product na betaling binnen enkele werkdagen bij je te bezorgen op het door jou opgegeven afleveradres, of in het geval je de order zelf afhaalt in ons depot, naar het tijdig maken van een passende afhaalafspraak.
Mocht een product onverhoopt een langere levertijd hebben, of in zijn geheel niet meer leverbaar zijn, dan zullen wij je hier van op de hoogte stellen via e-mail.

Klachtenprocedure

Heb je, ondanks onze inspanningen je zo goed mogelijk van dienst te zijn, onverhoopt toch een klacht? Moana NZ SUP hoort dit graag van je via e-mail of telefoon. Stuur je je klacht via e-mail, dan ontvang je binnen 24 uur een ontvangstbevestiging van ons en je klacht zal binnen 5 werkdagen in behandeling worden genomen.